02-5

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ


about img about img about img

ABOVEZERO STOCKlite

Εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης αποθηκών.

Η εφαρμογή διαχειρίζεται πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και παρακολουθεί Εισαγωγές και Προμηθευτές, Εξαγωγές και Αναλώσεις, Εσωτερικές Διακινήσεις και Παραγγελίες σε Προμηθευτές.

Πολλαπλές Απογραφές και Αποτιμήσεις υπολοίπου αποθήκης, Υπόλοιπα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και οικονομικά στοιχεία Ειδών και Προμηθευτών.

Εφαρμόζοντας περίπλοκες αλλά και σύγχρονες μεθόδους στατιστικής ανάλυσης, ενημερώνει για Ελάχιστο και Μέγιστο Παραγγελίας ανά Εβδομάδα, Οικονομικούς Δείκτες μέσων τιμών και ποσοτήτων, Αποτιμήσεις, Stock Turnover κ.α.

02

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


-->
03

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


about img

Για την ABOVEZERO είναι γνωστό, πως η σωστή λειτουργία μίας μηχανογράφησης εξαρτάται κυρίως απ' την ποιότητα της υποστήριξης.

Η ABOVEZERO με σταθερά και κινητά τηλέφωνα δεσμεύεται να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων της, όσων την έχουν εμπιστευτεί με την αγορά των προϊόντων της.

Για την ABOVEZERO δεν υπάρχουν αυστηρά ωράρια κι έλλειψη συνεργατών. Βρίσκεται κάθε στιγμή που θ' απαιτηθεί δίπλα σας.

Για την ABOVEZERO τα συμβόλαια υποστήριξης είναι προαιρετικά και δεν θ' αρνηθεί να υποστηρίξει τους ανθρώπους της όποτε κι αν εκείνοι το χρειαστούν.

Για τις ανάγκες υποστήριξης η ABOVEZERO έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, προγραμματιστών, αναλυτών, συμβούλων, τεχνικών υπολογιστών και δικτύων, τεχνικών WEB και ιστοσελίδων, σχεδιαστών - γραφιστών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της.

H ABOVEZERO αναλαμβάνει αποκλειστικά την εγκατάσταση και την εκπαίδευση στις εφαρμογές της. Η εγκατάσταση και εκπαίδευση γίνεται άμεσα με την αγορά κάποιας εφαρμογής.

H ABOVEZERO αναλαμβάνει επίσης την επίδειξη κάποιας εφαρμογής στον χώρο του πελάτη ή απομακρυσμένα.

Η εκπαίδευση τελειώνει όταν οι χρήστες που θα λειτουργήσουν τις εφαρμογές είναι βέβαιοι πως έχουν καταλάβει απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας τους.

H ABOVEZERO είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο που παρακολουθεί διαρκώς του ανθρώπους της, ώστε να βεβαιωθεί για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των εφαρμογών της αλλά και τον βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων της. Για τον λόγο αυτόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνεί με τους ανθρώπους της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενημέρωση ή να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

04

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόβλημα. Οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, να σας παρουσιάσουν και να λύσουν κάθε απορία σας σχετικά με τις εφαρμογές μας. Θα σας ενημερώσουν επίσης για κάθε πιθανή προσφορά που τρέχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

EMAIL

info@abovezero.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2310-906-886 | 6972-534-865