02-1

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ


about img about img about img about img

ABOVEZERO ESTIAZO editions

Διαχείριση Εισπράξεων-Πωλήσεων-Αγορών-Πληρωμών και Μεταφορών. Εικόνα Ταμείου και Στατιστικά Στοιχεία. Δείκτες αποτελεσματικότητας και FOOD COST.

Με μία ματιά ο επιχειρηματίας μπορεί να δει από που χάνει χρήματα: Υψηλές πληρωμές, αδικαιολόγητες αγορές, πολύ ανεβασμένο FOOD COST.

Ο έλεγχος και τ' αποτελέσματα είναι σε επίπεδο ημέρας, εβδομάδας, μήνα, έτους και μέσων όρων. Οι δείκτες των ταμείων είναι σε επίπεδο μήνα, ταμείο έναρξης και λήξης.

Ο επιχειρηματίας γνωρίζει κάθε στιγμή που και πόσα χρήματα υπάρχουν στα ταμεία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και πόσα απ' αυτά οφείλει σε τρίτους.

Κοστολόγηση συνταγών σε επίπεδο μερίδας. Οι παραγόμενοι δείκτες είναι το FOOD COST στο σύνολο της συνταγής και ανά μερίδα, η επιτρεπόμενη τιμή πώλησης, το κέρδος στο πιάτο.

Η εφαρμογή παρακολουθεί τους τιμοκαταλόγους των προμηθευτών και αναπροσαρμόζει αυτόματα όλες τις τιμές στα υλικά και τις συνταγές, υπολογίζοντας εκ νέου όλους τους δείκτες.

Ο επιχειρηματίας μπορεί με μία ματιά στο ΜΕΝΟΥ της εφαερμογής να δει πόσα κερδίζει, πόσα πληρώνει, πόσα χάνει και από που.

Εάν πρόκειται να επενδύσεται στον χώρο της ΕΣΤΙΑΣΗΣ, η εφαρμογή αυτή είναι το πιο απαραίτητο εργαλείο σας. Αξιολογεί την επένδυση και σας οδηγεί προκειμένου να καταρτίσεται ένα πλήρες και σωστό bussiness plan.

Βήμα-Βήμα οδηγεί τον επιχειρηματία σε κάθε λεπτομέρεια της νέας του επένδυσης.

Τελικά με το πάτημα ενός κουμπιού ο επιχειρηματίας ενημερώνεται: Σε πόσους μήνες και αν πρόκειται να πάρει πίσω τα χρήματά του, μέχρι πόσο μπορεί να κερδίσει τον μήνα και το έτος, ποιο είναι το ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ της ημέρας του μήνα και του έτους (πόσες πωλήσεις πρέπει να κάνει προκειμένου να πληρώνει τις υποχρεώσεις του).

Όλα τα παραπάνω μέσα από έναν έτοιμο οδηγό που μαθαίνει στον νέο επιχειρηματία, αυτό που χρειάζεται ώστε να κερδίσει απ' την επένδυσή του.

02

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


-->
03

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


about img

Για την ABOVEZERO είναι γνωστό, πως η σωστή λειτουργία μίας μηχανογράφησης εξαρτάται κυρίως απ' την ποιότητα της υποστήριξης.

Η ABOVEZERO με σταθερά και κινητά τηλέφωνα δεσμεύεται να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων της, όσων την έχουν εμπιστευτεί με την αγορά των προϊόντων της.

Για την ABOVEZERO δεν υπάρχουν αυστηρά ωράρια κι έλλειψη συνεργατών. Βρίσκεται κάθε στιγμή που θ' απαιτηθεί δίπλα σας.

Για την ABOVEZERO τα συμβόλαια υποστήριξης είναι προαιρετικά και δεν θ' αρνηθεί να υποστηρίξει τους ανθρώπους της όποτε κι αν εκείνοι το χρειαστούν.

Για τις ανάγκες υποστήριξης η ABOVEZERO έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, προγραμματιστών, αναλυτών, συμβούλων, τεχνικών υπολογιστών και δικτύων, τεχνικών WEB και ιστοσελίδων, σχεδιαστών - γραφιστών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της.

H ABOVEZERO αναλαμβάνει αποκλειστικά την εγκατάσταση και την εκπαίδευση στις εφαρμογές της. Η εγκατάσταση και εκπαίδευση γίνεται άμεσα με την αγορά κάποιας εφαρμογής.

H ABOVEZERO αναλαμβάνει επίσης την επίδειξη κάποιας εφαρμογής στον χώρο του πελάτη ή απομακρυσμένα.

Η εκπαίδευση τελειώνει όταν οι χρήστες που θα λειτουργήσουν τις εφαρμογές είναι βέβαιοι πως έχουν καταλάβει απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας τους.

H ABOVEZERO είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο που παρακολουθεί διαρκώς του ανθρώπους της, ώστε να βεβαιωθεί για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των εφαρμογών της αλλά και τον βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων της. Για τον λόγο αυτόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνεί με τους ανθρώπους της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενημέρωση ή να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

04

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόβλημα. Οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, να σας παρουσιάσουν και να λύσουν κάθε απορία σας σχετικά με τις εφαρμογές μας. Θα σας ενημερώσουν επίσης για κάθε πιθανή προσφορά που τρέχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

EMAIL

info@abovezero.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2310-906-886 | 6972-534-865